Noachitische Ambassadeurs
Noahide Academy of Israel

Door de hulp van de Eeuwige,

Onze G-d,

Koning van het Universum


"Het is zo oud dat het nieuw lijkt!"


Een authentieke Noachitische Theologie studie bij de Noahide Academy of Israel


Bij de Noahide Academy of Israel begrijpen we dat iedereen op zijn eigen tempo wil leren. Daarom verwijzen we naar de flexibele online programma's aan die passen bij jouw drukke schema. Of je nu een BN'er, een docent of zelfs nog zoekende bent, onze opleiding is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het Noachidisme.


We zijn verheugd om jou te introduceren in de wereld van de Noachitische wetten en de impact die deze kunnen hebben op het creëren van een meer ethische en rechtvaardige wereld. Dus laat jezelf onderdompelen in de rijke erfenis van de Tora voor iedereen en ontdek de wijsheid die de Noachitische traditie te bieden heeft gebasseerd op het boekwerk The Divine Code.


Misschien vraag je je af: wat zijn de Noachitische wetten eigenlijk? De Noachitische wetten zijn een set van 7 categorieën, en in feite uiteindelijk een gids van ongeveer 90 geboden en verboden die verband houden met elkaar en niet los van elkaar gezien mogen worden. Deze gids van geboden zijn gebaseerd op zeven geboden die voortkomen uit het verhaal van Noach in de Bijbel.


Nu vraag je je misschien af: hoe kunnen deze door HaShem gegeven geboden bijdragen aan een betere wereld? Welnu, de Noachitische geboden moedigen ons aan om respect te hebben voor het leven, eerlijkheid en gerechtigheid na te streven, en de wereld om ons heen te respecteren en te beschermen. Door deze principes toe te passen in ons dagelijks leven, kunnen we een positieve invloed hebben op onze directe omgeving en zelfs op wereldwijde schaal.


"Maar hoe kunnen wij deze zeven geboden toepassen in ons dagelijks leven?

Geen zorgen, de Noahide Academy of Israel bied de kennis om dit te doen! "


We willen je ook uitnodigen om een ambassadeur van het Noachisme te worden. Wat betekent dit precies? Simpel gezegd: draag bij aan een betere wereld voor ons allemaal, nodig mensen uit en wees als Abraham die met zijn gastvrijheid op de uitkijk staat voor een ieder die van hem wilde leren! Of je nu anderen bewust maakt van de Noachitische wetten, dienstbaar bent aan je gemeenschap of gewoon vriendelijkheid verspreidt, elke kleine bijdrage telt. Samen kunnen we met deze positieve verandering het goede in de wereld versterken.


Ben je klaar om op ontdekkingsreis te gaan en het Noachidisme te omarmen? Begeef je op deze prachtige reis naar een meer rechtvaardige wereld met moraal kompas, waarin we allemaal een rol spelen.


Laten we samen streven naar een betere wereld voor ons allemaal!