Noachitische Ambassadeurs
Master in Noahide Theology

Door de hulp van de Eeuwige,

Onze G-d,

Koning van het Universum

"Het is zo oud dat het nieuw lijkt!"


Een authentieke Noachitische Theologie studie bij de Noahide Academy of Israel


Dompel jezelf

onder in het

Authentieke

Theologie & 

Noachitische

GeloofDeze opleiding is gericht op het bewust worden van de Gave van de Tora die op de Berg Sinai is ontvangen en wat we kunnen leren vanuit het Noachidisme. Leer meer over de ethische principes en waarden die de basis vormen van het Noachidische pad en ontwikkel een dieper begrip van jouw rol als Noachiet in de samenleving. Neem vandaag nog de eerste stap naar een verrijkende theologische opleiding!

Bij de Academy begrijpen we dat iedereen op zijn eigen tempo wil leren. Daarom verwijzen we naar de flexibele online programma's aan die passen bij jouw drukke schema. Of je nu een BN'er, een docent of zelfs nog zoekende bent, onze opleiding is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het Noachidisme.


Ontdek hoe de Noachitische wetten kunnen bijdragen aan een meer ethische en rechtvaardige wereld en ontvang het gereedschap om deze principes toe te passen in jouw dagelijks leven. Laat jezelf onderdompelen in het rijke erfgoed van de Tora voor iedereen, en ontdek de wijsheid die de Noachitische traditie te bieden heeft. Word een ambassadeur van het Noachidisme en draag bij aan een betere wereld voor ons allemaal!


Bij Ambassadeur Noachieten bieden we een breed scala aan producten om mensen te helpen bij het toepassen van de 7 Noachitische wetten. Of je nu een bekende Nederlander, docent of zoekende bent, onze cursussen zijn gemakkelijk te volgen via Zoom, zodat je je huis niet hoeft te verlaten. En er is goed nieuws voor u, want één keer per jaar organiseren de Academy, als alles goed gaat, een bijeenkomst in Israël, compleet met een rondleiding door het land en zijn rijke geschiedenis. Doe mee en ontdek de betekenis achter deze universele wetten.De Master Opleiding:


Onze masteropleiding in Noachitische theologie is bedoeld voor studenten die voor het leven experts willen worden op het gebied van de Tora-Noachitische Code. Het kan worden opgevat als een uniek masteropleidingsprogramma voor studenten die de Noachitische Levenscode in hun eigen leven willen toepassen; voor studenten die de master willen volgen als aanvulling op hun major of al afgestudeerd zijn in theologie, psychologie, rechten, gezondheid, politieke wetenschappen, bedrijfskunde en administratie, antropologie of sociale wetenschappen; voor studenten die leraren van de Noachitische Code willen worden, gemeenschapsleiders en Noachitische Rechters.


De kerndoelstelling van de MA in Noahide Theology is het aanboren van de kennisbasis en vaardigheden om te kwalificeren als expert op het gebied van de Noachitische Code Leraar, Bruiloften uitvoeren, Huwelijksadviseur, Bedrijfsadviseur, Toegepaste Psychologie, Toegepaste Geestelijke Gezondheidsadviseur, Juridisch Adviseur en Politiek Adviseur. De academische focus van dit programma omvat uitgebreide diepgaande studies op vier fundamentele gebieden van de Tora-wet voor Noachieten: Orach Chayim-Way of Life, Yoreh Deah-Kwalificatie om les te geven, Even HaEzer-Huwelijkswetten en Choshen Mishpat-Rechtbanken.


Deze vier gebieden van het privé- of sociale leven zijn gebaseerd op de zeven universele Tora-geboden voor de mensheid, namelijk: geloof en kennis van de Schepper, hoe de Schepper te eren, respect voor het menselijk leven, respect voor traditionele gezinseenheid, integriteit in Commerciële transacties, respect voor dieren en de natuur bij de menselijke voedselconsumptie en de oprichting van wetten in de rechtbanken en de samenleving die gebonden zijn aan de Tora die op de berg Sinaï aan het Joodse volk is geopenbaard.

unsplash