Noachitische Ambassadeurs
Een gesprek met bekende Rabbi's


Door de hulp van de Eeuwige,

Onze G-d,

Koning van het Universum
Shalom aan allen, hier zijn vijf overtuigende redenen waarom men zou moeten overwegen om cursussen te volgen in de Noachitische Code, aangeboden door de Noahide Academy of Israel op noahideacademy.org:


Verdiep je begrip van de Universele Ethiek: De cursussen bieden een diepgaande verkenning van de Noachitische Code, die bestaat uit zeven universele wetten die als basis dienen voor ethisch gedrag en moreel gedrag. Deze cursussen zijn een uitstekende gelegenheid om meer te leren over deze principes, die vrede, rechtvaardigheid en harmonie tussen alle mensen bevorderen.


Begeleiding door deskundige instructeurs: De Noahide Academy of Israel beschikt over deskundige en ervaren instructeurs zoals Rabbi Moshe Perets, die authentieke en inzichtelijke lessen geven. Deze instructeurs bieden niet alleen begeleiding bij de theoretische aspecten van de Noachitische Wetten, maar ook bij praktische toepassingen in het dagelijks leven.


Kom in contact met een Wereldwijde Gemeenschap: Door deel te nemen aan deze cursussen sluiten cursisten zich aan bij een wereldwijde gemeenschap van leerlingen en beoefenaars van de Noachitische Code. Dit wereldwijde netwerk ondersteunt elkaars spirituele groei en biedt een platform voor het delen van ervaringen en inzichten.


Culturele en religieuze inzichten: De cursussen bieden rijke inzichten in het Joodse gedachtegoed en filosofie, aangezien de Noachitische Code geworteld is in de Tora. Dit is niet alleen goed voor de persoonlijke kennis en spirituele groei, maar ook voor het begrijpen van de historische en culturele context van deze universele wetten.


Flexibele leermogelijkheden: Doordat cursussen online beschikbaar zijn, kunnen studenten overal ter wereld deelnemen wanneer het hun uitkomt. Dankzij deze flexibiliteit kan men het materiaal in hun eigen tempo en volgens hun eigen schema volgen, waardoor het gemakkelijker wordt om leren te combineren met andere persoonlijke en professionele verplichtingen.