Noachitische Ambassadeurs
De 90 voorschriften in druppels ontvangen

Door de hulp van de Eeuwige,

Onze G-d,

Koning van het Universum

De druppellader voor het hart, wiens hart open is de juk van de Hemel te ontvangen.


Er zijn in totaal 90 druppels1, die je jouw hele leven krijgt op het moment dat je het nodig hebt maar wel druppel voor druppel. Nooit in één keer, omdat men mediteert hiermee samen met de Eeuwige. Deze 90 druppels betekent in feite, de besnijdenis van het hart, wie er voor open staat om te mogen ontvangen. Het is voor een vroom of Chassid van de wereld, om deze druppels te transformeren naar gedrag en juist karakter. Dit is hoe men de Juk van de Hemel aanvaard.


Echter gaat het aanvaarden of toelaten van deze 90 druppels nooit zonder de besnijdenis van het vlees, dit doet de vroom of de Chassid van de wereld in Hemelsnaam2. Want de besnijdenis van het hart (Deut. 10:16) gaat niet vóór de besnijdenis van het vlees voor de Godvrezende oftewel de Benee Noach, Noachieten.


Deze druppellader geld voor mannen en vrouwen, vrouwen zijn echter nooit onbesneden geboren maar mannen wel. Daarom in navolging van de vrouw, die altijd zonder voorhuid geboren is, mag een man zich in Hemelsnaam3 zich laten besnijden in een desbetreffende besnijdeniskliniek.


Bronnen:
1. 90 voorschriften horen bij de Noachitische geboden.
2.Divine Code, Fundamenten van het Geloof.
3. In Hemelsnaam iets doen is niet geboden maar juist prijzenswaardig.

unsplash